Foundation

Foundation

Een goede foundation zorgt voor voldoende dekking met een lichte afwerking. Je krijgt er een mooie, egale tint door en hij blijft de hele dag zitten. Natuurlijk hebben wij de beste fond de teints voor je geselecteerd. Smeer eerst een dagcrème, dit vormt een ideale basis.

Specifieke vragen?
La Roche Posay1 Producten

Voor je make-up aanbrengt, reinig je je huid en smeer je een dagcrème als basis om te voorkomen dat de poriën verstoppen. Een foundation is vloeibaar en bevat lichtcorrigerende pigmenten voor een natuurlijke, egale en stralende tint. Daarnaast bevat een goede foundation een lichte SPF-factor om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij je eigen huidskleur. Een foundation heeft als doel om je teint te egaliseren, niet om bruiner te maken. Heb je een vetter huidtype of T-zone? Gebruik dan wat matterend poeder om te fixeren en een glimmende huid te voorkomen.

Breng de foundation aan in het midden en verdeel met strijkende bewegingen naar buiten. Moeiijk bereikbare plaatsen, zoals neus of tussen lijntjes, kun je bereiken door middel van deppende bewegingen. Gebruik niet te veel, werk met stipjes die je verdeelt over beide wangen, je kin, je neus en je voorhoofd is voldoende. Om de foundation te verdelen kun je een plat foundationpenseel gebruiken of een vochtige make-upspons (deppen, niet smeren).

LRP TOLERIANE TEINT MINERAL COMPACT 14 5G
LRP TOLERIANE TEINT MINERAL COMPACT 14 5G
LRP TOLERIANE TEINT MINERAL COMPACT 14 5G €26.50 Reserveer
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking:
     
Populaire productcategorieën