Eucerin babyzonbescherming

Eucerin babyzonbescherming

Al ruim een eeuw wordt Beiersdorf, het bedrijf achter Eucerin, geassocieerd met baanbrekende innovatie op het gebied van huidverzorgingsformules. Al vanaf het begin zijn onderzoek en productontwikkeling onlosmakelijk verbonden met dermatologisch onderzoek.

Specifieke vragen?
Waarom zonbescherming?

Onze huid wordt continu blootgesteld aan de zon. Hoewel we de zon nodig hebben (denk maar aan het aanvullen van vitamine D), kan een overmaat aan zonnestralen ook schade toebrengen. Bij een te lange blootstelling aan de zon kunnen er huidletsels optreden. Dit kan zonnebrand zijn maar ook vroegtijdige huidveroudering en in het ergste geval zelfs huidkanker. De boosdoener hiervan zijn de UV-stralen die de zon vrijgeeft.
Er bestaan verschillende soorten UV-straling:

  • UV-A stralen: deze stralen zijn verantwoordelijk voor de huidveroudering, allergieën en huidkanker;
  • UV-B stralen: deze stralen zorgen voor het bruine kleurtje op de huid maar kunnen ook zonnebrand en huidkanker veroorzaken;
  • UV-C stralen: deze stralen zijn de krachtigste UV-stralen maar worden gelukkig bijna helemaal door de ozonlaag geabsorbeerd.

Lees meer

Lees minder

Eucerin babyzonbescherming0 Producten

Baby's en kleine kinderen blijven het best altijd uit de zon. Als je met je baby toch buitenkomt smeer dan een factor 50+, zorg voor een parasol op de kinderwagen en laat hem/haar altijd een petje of hoedje dragen en een goede zonnebril. Vermijd buiten komen zeker tussen 10 u 's morgens en 16 u 's middags. Zorg dat je baby voldoende drinkt en smeer voldoende zonnebrandcreme elk uur en zeker na elk zwembadmoment. Het gebruik van een aftersun wordt aanbevolen.

Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: