Avène

Avène

De huidverzorgingsproducten van Avène hebben als basis het kalmerende en anti-irriterende thermaalwater van de Avène. Hun breed gamma specifieke verzorgingsproducten zijn ideaal voor de verzorging van de gevoelige, intolerante en allergische huid.

Specifieke vragen?
Wat is een droge huid?

Veel mensen hebben last van een droge huid.

Een droge huid is een huid die vocht verliest. Normaal gesproken is de verdamping van vocht door de huid heel precies geregeld. Wanneer de hoeveelheid huidvetten in de huid verminderd is, wordt de huid gemakkelijker doorlaatbaar voor water.

De juiste balans van de vochthuishouding in de huid verdwijnt en de huid droog uit. Hierdoor wordt de huid rood, dof, trekkerig, ruw en schilferend. Droge huid geeft vaak jeuk. Bovendien kunnen kleine kloofjes in de huid ontstaan.

Sommige mensen hebben van nature een droge huid (erfelijk).

Sommige stoffen (zoals zeep, schoonmaakmiddelen), lang douchen of baden en de handen zeer vaak wassen (beroepsmatig), kunnen de huid uitdrogen doordat de natuurlijke vetlaag van de huid wordt weggewassen.

Naarmate we ouder worden (menopauze vrouw), bevat de huid minder talg en wordt ze automatisch droger en minder elastisch. Personen met diabetes (suikerziekte), schildklierproblemen, allergieën of huidziekten zoals eczeem en psoriasis hebben vaker een droge huid. Sommige geneesmiddelen kunnen aanleiding geven tot een droge huid.

Een droge huid is kwetsbaar, de natuurlijke barrière van de huid is niet optimaal. Er kan bijvoorbeeld gemakkelijker eczeem ontstaan.

Lees meer

Lees minder

Avène3 Producten

De Vetinbrengende XeraCalm A.D balsem steunt op een multiactieve formule die samengesteld werd op basis van een innovatief bestanddeel: I-modulia®
I-modulia : biotechnologische innovatie die na 12 jaar onderzoek door de Laboratoires Pierre Fabre werd ontwikkeld, verzacht het door uitdroging van de huid veroorzaakte gevoel van jeuk, doet roodheid vervagen / verzacht irritatie ten gevolge van de hyperreactiviteit van de huid, helpt de huid zich opnieuw te leren beschermen.

De Trixera Nutrition Nutrifluid heeft niet vette / pakkerige structuur die zich zeer snel laat aanbrengen en waarna men zich onmiddellijk kan aankleden. De bestanddelen zijn een plantaardig lipidentrio en selectiose die de huidbarrière herstellen, hydratie houdt 48u stand.

Het thernale water, aanwezig in alle producten van Avène, verzacht de geïrriteerde en trekkerig aanvoelende droge huid.

AVENE BODY BALSEM FONDANT HYDRATEREND 250 ML
AVENE BODY BALSEM FONDANT HYDRATEREND 250 ML
AVENE BODY BALSEM FONDANT HYDRATEREND 250 ML €27.50 Reserveer
AVENE XERACALM NUTRITION HYDRATERENDE BALSEM 400ML
AVENE XERACALM NUTRITION HYDRATERENDE BALSEM 400ML
AVENE XERACALM NUTRITION HYDRATERENDE BALSEM 400ML €23.50 Reserveer
AVENE XERACALM A.D. BALSEM 200 ML
AVENE XERACALM A.D. BALSEM 200 ML
AVENE XERACALM A.D. BALSEM 200 ML €23.90 Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: