Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Aambeien zijn vervelend en soms zelfs pijnlijk. Voedingssupplementen kunnen hun steentje bijdragen doordat ze kunnen zorgen voor het behoud van een goede bloedcirculatie. Stel stoelgang nooit uit als je aandrang voelt.

Specifieke vragen?
Wat zijn aambeien?

Aambeien, speen of hemorroïden zijn uitstulpingen van het slijmvlies aan de binnenkant van het einde van de darm. Bij aambeien zetten de aders in die zachte weefsels bij de aars en in de endeldarm (het laatste stuk van de darm) op. Hemorroïden zijn dus een soort spataders van de endeldarm of aars. Wanneer de bloedvaten buiten de anus uitstulpen, spreken we van uitwendige aambeien. Inwendige aambeien komen enkel in de endeldarm voor.

Aambeien zorgen vaak voor verlies van een beetje bloed, slijm of ontlasting. Soms zakken ze met de ontlasting naar buiten; dat geeft een vervelend, drukkend gevoel.

Aambeien onstaan door hoge druk in de (buurt van de) aars, bijvoorbeeld door hard persen bij het stoelgang maken, of bij een zwangerschap of bevalling. Lang en hard hoesten zorgt ook voor druk.
Aambeien zijn vervelend, maar onschuldig. Ze verdwijnen meestal vanzelf.

Lees meer

Lees minder

Voedingssupplementen2 Producten

Voedingssupplementen kunnen ons helpen om onze mentale en fysieke gezondheid te optimaliseren. Zij dienen enkel ter ondersteuning en vervangen geen gevariëerde en evenwichtige voeding, noch een goede levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Vraag het advies van je arts en/of apotheker bij langdurig gebruik.

VARIVENOL 90 TABL (voedingssupplement)
VARIVENOL 90 TABL (voedingssupplement)
VARIVENOL 90 TABL (voedingssupplement) €30.72 Reserveer
VOGEL AESCULAFORCE FORTE 50 tabl (voedingssupplement)
VOGEL AESCULAFORCE FORTE 50 tabl (voedingssupplement)
VOGEL AESCULAFORCE FORTE 50 tabl (voedingssupplement) €21.39 Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: