Eucerin

Eucerin

Al ruim een eeuw wordt Beiersdorf, het bedrijf achter Eucerin, geassocieerd met baanbrekende innovatie op het gebied van huidverzorgingsformules. Al vanaf het begin zijn onderzoek en productontwikkeling onlosmakelijk verbonden met dermatologisch onderzoek.

Specifieke vragen?
Normale huid

Mensen met een normale huid hebben weinig last van hun huid, de huid voelt glad en zacht aan. De vocht-en vetbalans is optimaal. Deze mensen hebben geen last van een trekkerig gevoel, schilfertjes, rode vlekken of een glimmende huid. De huid is voldoende gehydrateerd.

Lees meer

Lees minder

Eucerin1 product

Het gebruik van een gezichtslotion wordt regelmatig overgeslagen, toch is het een onmisbare stap in de gezichtsverzorging. Na een (diepgaande) reiniging aan het einde van de dag, neutraliseert een lotion de pH, herstelt de vochtbalans en maakt het de huid zacht en soepel. Restjes make-up en vuil worden bovendien weggehaald. Ook 's morgens is het gebruik van gezichtslotion van toepassing om in alle zachtheid te reinigen en te verfrissen. Na de lotion kan er een aangepaste dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Micellair water bevat micellen die in staat zijn om, in tegenstelling tot gewoon water, vet en vuil te verwijderen. Het is een oplossing van oliedeeltjes in water. Het is een zeer mild product, waardoor het geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Vaak worden er ook hydraterende, kalmerende en verzorgende ingrediënten toegevoegd. Breng deppend aan en veeg zachtjes weer weg, het is niet nodig om hard te wrijven. Door de goede reinigende werking is bij lichte make-up het gebruik van micellair water vaak voldoende. Bij zwaardere (waterproof) make-up is een intensiever reinigingsproduct nodig.

Om mascara en andere oogmake-up doeltreffend te verwijderen, is er ook oogreinigingslotion. Deze is bovendien aangepast aan de uiterst gevoelige huid rond de ogen. Lees de verpakking, bij een product met een tweefasenformule is het nodig te schudden voor gebruik.

EUCERIN DERMATOCLEAN HYALURON LOTION MICELAIRE 400 ML
EUCERIN DERMATOCLEAN HYALURON LOTION MICELAIRE 400 ML
EUCERIN DERMATOCLEAN HYALURON LOTION MICELAIRE 400 ML €19.50 Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: