Caudalie

Caudalie

In de wijngaarden van Bordeaux aanschouwden Mathilde en haar man Bertrand hoe de kostbare druivenpitten verloren gingen tijdens de wijnproductie. Sinds 1995 vormen de krachtige oxidanten uit de pitten de basis voor de producten van Caudalie, met als bekendste product een schoonheidselixer, een werel

Specifieke vragen?
Normale huid

Mensen met een normale huid hebben weinig last van hun huid, de huid voelt glad en zacht aan. De vocht-en vetbalans is optimaal. Deze mensen hebben geen last van een trekkerig gevoel, schilfertjes, rode vlekken of een glimmende huid. De huid is voldoende gehydrateerd.

Lees meer

Lees minder

Caudalie0 Producten

Getinte dagcrèmes hebben een lichte textuur met lichtkleurige pigmenten egaliseren de huid, egaliseren oneffenheden en werken pigmentvlekken weg. Ze combineren de voedende eigenschappen van een dagcrème met de kleurcorrigerende effecten van een foundation. Het effect is een stralende, natuurlijke teint. Het is dus niet nodig om eerst een dagverzorging te smeren, hoewel een getinte crème een aanvulling kan zijn op een dagverzorging. De dekking van de huid is glad en zonder lijntjes, een getinte crème kan dus ook de perfecte basis vormen voor de foundation. Sommigen bieden daarbij een antirimpelverzorging. Een SPF-factor beschermt tegen de schadelijke UVA- en UVB-straling van de zon met vroegtijdige veroudering van de huid als gevolg.

Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: